Sep 10, 2011

raya ooo raya

ni entri untuk raya ke-2 ngan raya ke-3 aku pulak.
Raya ke 2 aku ngan family balik Tanjung Karang. Tapi masyallah.. bertolak dari rumah pukul 11 tapi sampai kat sawah sempadan tu pukul 4 petang. Yikes... JAM punya pasal.

Sampai kat Tanjung Karang, singgah rumah Cik Din ngan rumah Cik Wok. Tapi x de nasib. Diaorang x de kat umah. So, kitaorang terus pergi rumah mama ngan rumah Wak Ngah kat sawah sempadan. Kitaorang x lama sangat kat Tanjung Karang sebab lepas tu kena pergi Serendah. Esoknya Cik Yah nak buat kenduri Doa Selamat ngan Tahlil, so ibu nak pergi awal. Boleh la tolong-tolong apa yang patut.

Rabu tu, hampir semua Ibrahim's Family ada kat umah Cik Yah. Sedara-mara aku MEMANG ramai. Meriah habis la. Dari baby sampai nenek... semua kategori ada. Kat dapur tu, mampat da aku tengok. Dah ramai sangat yang menolong sampai aku x tau nak buat pe. Lepak ar ngan budak-budak.


Berposing habis family aku ni. And as promise, aku tunjukkan blous ngan rupa aku 1st time pakai shwal.

Gelagat Raya kami

 Penyeri dan yang memeriahkan majlis. Anak-anak sape ni?? XD L.O.L

1 comment:

Atiqah said...

ANAK SAYA..ANAK SAYA..




OPS!!Anak buah saya...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...