Mar 22, 2011

Meeting Club JLS

Khamis malam jumaat hari tu, buat kali pertamanya aku menginvolvekan diri aku ngan kelab JLS.
Mesti korang tertanya-tanyakan... Pebende plak la JLS tu..?
Haaaaaa~ JLS tu stands for 
JAPANESE LANGUAGE SOCIETY
Group ni baru je tukar nama dia... 
Dulu group ni dikenali sebagai Japanese Cultural Club (JCC)


As korang can see... X ramai pun yang datang untunk meeting tu
(yelah... meeting... mana ada orang yang suka datang)
Hehehehe~ acah je... jangan marah ek.
Malam tu, as always... Cari AJK baru untuk gerakkan club...
Aku x de pape jawatan pun dalam tu. Just datang & perhati je... Insyallah.., kalau de rezeki sem depan baru nak mencalonkan diri... Kenapa x sekarang?? Hmmm, sebab aku suka perhati dulu... Perhati camne diaorang buat keje... Pe je yang selalu diaorang jalankan... (Banyak plak alasan dia... =.=")
Apa yang menarik minat aku malam tu ialah pasal kutipan yang nak dijalankan untuk membantu mangsa-mangsa kat Jepun tu. Kitaorang maybe akan gabung ngan pihak MPP. Ntah la... x tau perkembangan news tu camne.
Lagi satu pasal Bunkasai... Weeee!!! Aku nak pi Bunkasai tu. Kali ni Bunkasai kat Nottingham U. Siap de maid & butler cafe lagi... Yatta!! Aku insyallah dapat pergi ngan group JLS... Yess.... ni la yang aku nanti-nantikan....
Nak!!! Nak!! Nak!!! Pi~
Ok.... aku kena 'ponteng' band minggu ni... Tapi sori la ek...
Event ni aku siyesly nak pegi...
Aku pernah pergi sekali Bunkasai waktu aku sekolah dulu... Best!! Ada aikido... Rasa-rasanya kat sini ada x aikido???


Aku berkata-kata : 
Bagi korang yang x tau maksud bunkasai tu,
Makna dia "Japanese Cultural Festival"
Oh... ye~ Ini sebenarnya private invitation yang aku dapat :)
Entri ni sebenarnya dah lama aku nak post tapi sebab internet kat rumah agak 'ngokngek' sikit, jadi hari ni baru dapat send... huuuu~

4 comments:

shezwan said...

owh.. kat cnvent pn ada eyk event neh?? sugoi!!^^

♥♥LiTTLeGirLz♥♥ said...

convent pernah hantar kitaorang pi bunkasai kat UM. rasanya sekarang pun, still aktif kot kelab jepun kat convent... huuu`, rindu plak kat sekolah

KNue KnUe said...

ha nak ponteng kor!
repot kat deram meja!

m i r a f i q a said...

wahhh! nak pinjam poster ni! nak buat post kt belog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...