Aug 5, 2011

grrrr~

ok~ seriusly I'm in the middle of a crisis here. 
Laptop aku 'sakit'
Bukan aku tak nak hantar gi format tapi tiap kali nak hantar 'klinik' je, mesti something came up. Macam sekarang ni. Time aku ngah burn treasures aku dalam DVD, tiba-tiba je DVD player laptop aku rosak. Yup... ROSAK.
So, sekarang ni C-drive, D-drive & even external hard disk aku dah red alarm. Oh no~
My tension right now is really and my mood right now is really.

4 comments:

Capyqa said...

sabar la ye?
tula. hari2 dok bukak lappy 24H. mane tak saket lappy kau. HIHIHIHI

♥♥LiTTLeGirLz♥♥ said...

hahahahaha~ nak buek camno

m i r a f i q a said...

adeii. cepat2 pergi format mieeeeeee

♥♥LiTTLeGirLz♥♥ said...

hahahaha~ aku rasa selagi aku x beli external 1T, x terformat la pc ni weyh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...