May 8, 2011

Contest Gambar Desktop Lappy

Assalamualaikum,
Ok, untuk contest ke-2 yang aku masuk sejak aku bergelar sorang 'blogger' ni...
Tadaaaa~

CONTEST GAMBAR DESKTOP LAPPY
nak tau lebih lanjut pasal contest ni, sila klik gambar tu ek 

contest ni dianjurkan oleh blog ni :
tuan empunya blog bernama -- Arcma Baharin

aku punya desktop plak, camni rupe 
trang~ ta raaaaa!!

Secara ringkasnya, 
aku letak gambar ni untuk baby kesayangan aku ni untuk MEMOTIVATEKAN diri ni supaya rajin-rajinkan diri sikit untuk capai cita-cita dan matlamat aku. 
Opss... x lupa juga ada gambar group feveret aku. WAJIB ada kat desktop!
Tapi kalau korang nak tau cerita panjangnya, leh je klik kat sini --> #Resolusiku

masa untuk main tag-tag :

3 comments:

..gugu.. said...

cntek.. u ke ni? unik ah..

tq join ye ;p

m i r a f i q a said...

asal tag aku? tak paham. haha

♥♥LiTTLeGirLz♥♥ said...

..gugu..
thanks... yup. U kat Jepun :D

mira
saje je nak tag~ hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...