Dec 16, 2010

camp rock??? - #4

penghabisan
yup... kali nie betul-betul entry LIBB yang paling penghabisan
rasa cam panjang la plak entry post untuk LIBB nie
hehehehe~

THE 'IT' DAY
tik...tok...tik...tok...tikki...tikki...tok
sedar x sedar dah 8 hari da berlalu
kalau dulu ~ ayoyai... malas la plak nak habis LIBB ni
tapi sekarang, ~ aik!!!, da nak habis da!!! alaaa~
apape pon,
pada hari kesembilan, kitaorang kena buat
finale performance
depan para V.I.Ps sekalian
huhuhu~ cuak kot.. bak kata orang first time performe~
waktu performing tu, aku bagi fokus 120% betul-betul kat Drum Major kat depan....
ye la.... takut buat silap beb~
semua orang muka.... alahai~ kotat giler..!


alhamdulillah~ everthing ended finely..... dapat tepukan gemuruh dari senior-senior dan para tetamu yang hadir... hehehe~ habis main tu, baru aku sedar yang tangan aku a lil' shaking =P
hari tu, yang buat aku terkezut, rupe-rupenya banyak gak lagu yang kitaorang main.... dalam announce tu kata ada dalam 20 lagu seyh!!! pergh.... (lebih kot~)meh aku listkan semua lagu yang kitaorang main hari tu
[hormat]
[negaraku]
[paddy 6]
[UiTM]
[brunei]
[army beat]
[wawasan]
[wooden heart]
[keretapi]
[perajurit]
[brunei]
[k2]
[samudera raya]
[it's a beat]
[when the saint]
[puteri bersiram]
[KJ]
[hamidah]
[the song]
[mak inang]
[joe joe]
[malaysia baru]
[medley]
ha~ amik ko.... cam banyak kan... tapi rasa cam kejap je perform
habis je acara penutupan, budak-budak percussion perform lagu paddy 9 plak... sambil-sambil tunggu makanan sampai, pe lagi, para-para sakura.. eh silap... all the seniors amik intrument and..... let's rock and roll... dapat tengok diaorang perform.... SALUTE~
takpe... takpe... insyallah x lama lagi aku pon leh jadi cam diaorang
go mimie... go~

BBQ & THE 'NIGHT'
pasal nie,
aku dah malas nak citer bebanyak
korang tengok sendiri la gambar-gambar yang aku post kat sini ek.
tapi malam tu,
group aku 'PHANTOM 5'


memang menggamatkan dewan makan melati tu la~
hehehehe~



apape pon,
malam tu memang havoc
bbq dia sedap... rasa nak tambah tapi takut lak x cukup
takpe la... dapat rasa sikit pon jadi la
sambil makan, kitaorang de persembahan malam kebudayaan
semua team perform their best n yang paling best... of course
it's my groupee~ hehehehehe

ok... dah habis da~
AKHIRNYA


patutnya entry nie aku postkan semalam pas balik dari holiday tapi sebab-sebab yang tertentu, x dapat nak post awal BUT finally habis gak entry pasal LIBB nie... rasanya, nie la entry pasal LIBB yang paling panjang kot.... blog lain pendek er citer..... hehehehe takpe... nasib baik aku suka menaip =)

2 comments:

KNue KnUe said...

samudera raya la cik adik oi.

♥♥LiTTLeGirLz♥♥ said...

hehehe~ alamak... xperasan plak salah ;P thanks tegur kak niena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...