Aug 19, 2010

Aku pergi terawih!!!

Alhamdulillah… 
akhirnya aku berkesempatan jugak buat solat terawih…

Aku ngaku… 
Ni la kali pertama aku buat solat terawih untuk tahun 2010 nie.
Bukan aku x nak pergi tau… 
tapi ada la hal2 yang buatkan aku susah nak gi.
Tadi aku solat kat Kompleks Sukan…
Pegi ngan cik mirafiqa kita tu… Best!!! =)
Sejuk betul air-cond kat situ…. huhuhuhu
Rasa cam solat kat masjid negeri plak… 
Aaaa~ dah lama x solat terawih kat masjid negeri…
Huhuhu~
Insyallah esok kalau ada kesempatan aku nak gi lagi solat terawih 
=)

Aku kekenyangan…. 
But skg nie still de lagi bubur yang aku amik kat fac petang tadi…
Ingat nak makan jap gi la…

Tapi malam nie aku rasa lega sangat… 
At least most of aku nyer assignment dah siap…
Quiz pun kebanyakan da over da!!!

So, remainder untuk aku sekarang is…

 => Assignment 3 untuk subjek ekonomi…. =)
=> Cari skrip untuk projek lakonan Japan
=> Study untuk test MGT420 next week (26/08/2010)

Hmmm… ok la. Internet dah start lambat… Sebelum aku irritate ngan wifi kat sini baik aku sambung tengok anime… =)

Untill next time… XOXO (hehehe… saja ikot gossip girl)

2 comments:

nurfarhan natasya said...

fuyooooh!!
oke..alhamdulillah..
hahaha..
akhirnya ko g surau~~

♥♥LiTTLeGirLz♥♥ said...

alhamdulillah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...