Aug 27, 2010

all day kemaskini laptop

hari ni dari pagi sampai petang aku hadap lappy aku nie.
nak kemaskini lappy aku.. uninstall pe yang patut.
then manage balik all my pic... dah serabut sangat da...
dalam kemas2 tu, aku sempat gak design kad raya
dah siap post kat FB sekali..
ni la dia~


simple je kad raya aku nie.. yang nie version formal nyer...
kang aku create version khas untuk member2 aku ngan lecturer aku sumer


XOXO =)



3 comments:

aimisyafiqah said...

oi, baru bape hari raya dh design dh kad raye???

♥♥LiTTLeGirLz♥♥ said...

dah hari ke-17... design dulu.. nanti baru distribute kat orang =)
hehehe... takpe2...,
nantikan kad raya versi member plak dari aku =)

nurfarhan natasya said...

oit!!ta raya ag la...xcited ny~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...